Olemme kasvattaneet

TreeOlemme kasvattaneet joulukuusesi siemenestä täysikasvuiseksi kuuseksi tarjotaksemme sinulle parasta laatua.

 

Joulukuusen tarina:

Olemme valikoineet joulukuusien siemenet erityisesti kasvatetuista kuusimetsistä varmistaaksemme

täysikasvuisten kuusien parhaan laadun. Joulukuusien taimia kasvatetaan taimistossamme 3-4 vuotta.

 

Kun kuusentaimet ovat riittävän suuria ja vahvoja, istutamme ne väljemmille istutusalueille, missä ne kasvavat seuraavat 4-10 vuotta. Jokaiselle kuusentaimelle tehdään useita hoitotoimenpiteitä monta kertaa vuodessa.

 

Kun kuuset ovat kasvaneet sopivan mittaisiksi, kauppakunnostamme ja pakkaamme joulukuuset verkkopusseihin. Näin joulukuuset ovat valmiita kuljetettavaksi jälleenmyyntiin.

Jälleenmyyjiemme valikoimista voit valita täydellisen joulukuusen koristamaan kotiasi ja kruunaamaan joulutunnelmasi.

 

Joulukuusen hoito-ohje:

Ennen joulukuusen sisälle vientiä sijoita joulukuusesi viileään ja suojaisaan paikkaan vähentääksesi neulasten haihduttamista ja varisemista. Sijoita kuusi veteen kuusenjalkaan tai ämpäriin, niin että kuusi voi imeä itseensä kosteutta. Poista verkko joulukuusen ympäriltä. Ravistele kuusta kevyesti, jolloin irtonaiset neulaset ja hyönteiset karisevat kuusesta.

 

Ennen kuin viet joulukuusen sisälle, katkaise tyvestä 2,5 cm saadaksesi kuuselle uuden imupinnan. Älä sijoita kuusta patterin, takan tai muun lämmönlähteen viereen. Käytä vettä varastoivaa kuusenjalkaa ja huolehdi päivittäin, että vettä on kuusenjalassa riittävästi.

 

Joulukuusi viedään joulun jälkeen takaisin ulos kuusienkeräyspisteeseen. Kuusen voi oksineen pilkkoa myös pienemmiksi osiksi ja käyttää puutarhassa koristeena tai suojaamaan talvenarkoja puutarhakasveja. Kuusen voi myös hakettaa jälkikäyttöä varten. Joulukuusissamme ei ole juuria, joten ne eivät Treessovellu uudelleenistutettavaksi.

 

Varoitus:

Joulukuusen neulaset, oksat ja pihka voivat aiheuttaa ihoärsytystä ja allergiaoireita.